Bij pech of onderhoud, bel 0348 691233

Aircoservice.

Laat bij ons gratis uw airco controleren

De meeste garagebedrijven zijn niet ingesteld op onderhoud en reparatie van een auto airconditioning. Ook tijdens een (grote) onderhoudsbeurt of servicebeurt bij de dealer wordt de autoairco niet automatisch gecontroleerd of onderhouden. Schakel daarom tijdig een airco expert in. Doe dat voordat u tegen problemen aanloopt met uw autoairco en deze het niet meer doet. Wat is er vervelender dan een defecte airco vlak voor vertrek naar uw vakantiebestemming of een defecte airco tijdens de reis?

Jaarlijks verdwijnt er tussen de 5 en 10% van het koudemiddel uit het aircosysteem. Dat betekent dat na verloop van tijd de capaciteit van de airco afneemt. Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor de aircocompressor van uw auto. Bij warm weer zal de airco de auto niet snel meer koel kunnen krijgen. Wij kunnen het onderhoud aan de airco van uw auto verzorgen. Werkzaamheden aan de airco zijn: het systeem leeghalen, opnieuw vullen, afpersen, lekkage opsporen en testen.

Voor een volledige uitleg over alles wat wij voor u kunnen betekenen m.b.t. airco service/reparatie verwijzen wij u graag door naar onze website:

www.aircoservicezegveld.nl

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...