Onderhoud
Schadeherstel

HEEFT U SCHADE GEREDEN?

Autoschade komt altijd ongelegen. De schade moet gerepareerd worden en er moet ook nog van alles worden geregeld.

Wij helpen u hierbij!

Autoschade herstel

Snel en betrouwbaar voor al uw reparaties & onderhoud

Diensten

Onderhoud & APK

Aircoservice

Campers & Bedrijfswagens

Bandenservice

Storing & Diagnose

Automaat Spoelen & Reinigen

Inlaat & roetfilter reiniging

Hybride & Elektrisch

Occasions

Bij Autobedrijf Andeweg hebben we geen rijen occasions staan. Maar we helpen u graag met de aanschaf, bemiddeling of inruil van uw nieuwe of gebruikte auto aan de hand van een vrijblijvende zoekopdracht.

Voor occasions boven € 4.500,- ontvangt u in de meeste gevallen 12 maanden BOVAG-garantie. Ook voor occasions onder de € 4.500,- is garantie mogelijk. Vraag ons naar de voorwaarden, wij helpen en informeren u graag.

Waarom Autobedrijf Andeweg?

Totaal onderhoud

Elk automerk is bij ons in goede handen.Van  zomerbanden tot onderhoud, reparaties, APK-keuringen en specialistische service voor elektrische voertuigen. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen.
Wij gebruiken onderdelen van originele kwaliteit om zo ook eventuele fabrieksgarantie te waarborgen.

Een autobedrijf dat u kunt vertrouwen

Al 40 jaar bedienen wij tevreden klanten in Zegveld en de wijde omgeving.
Onze jarenlange ervaring en inzet hebben ons een betrouwbare naam opgeleverd in de regio.

 

Geavanceerde apparatuur en expertise

Bij Autobedrijf Andeweg voeren we onderhoud en reparaties uit volgens fabrieksvoorschriften. Onze monteurs worden jaarlijks getraind door Bosch-specialisten en blijven zo altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen.
We gebruiken diagnose-apparatuur van Bosch Workshop Partner en monteren uitsluitend onderdelen van originele kwaliteit.

Scherpe prijzen

Hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap tegen een betaalbare prijs.

Vakkundig

Met ons kleine, enthousiaste en vakkundige team zijn wij in staat vrijwel al het mogelijk denkbare onderhoud en reparaties aan uw (bedrijfs)auto te verrichten.

l

Expertise

Onze monteurs blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen door regelmatige bijscholing.

Fabrieksgarantie

Uw auto is bij ons in goede handen en voldoet na reparatie weer volledig aan alle fabriekseisen en u behoudt uw fabrieksgarantie.

Wat een topbedrijf. Er was een onvoorzien probleem en dat is zeer netjes opgelost door Mark. Een bedrijf waar service nog belangrijk is!

Bij Autobedrijf Andeweg kom ik al jaren voor mijn APK en onderhoud van mijn auto. Onlangs hier ook mijn schade laten herstellen. Zoals altijd is de eigenaar meedenkend en is de schade vakkundig gerepareerd. Top!”

Word altijd goed geholpen voor de bandenwissel, APK en onderhoud aan onze auto.”

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN

 • Storingsdiagnose
 • Automaat spoelen
 • Bedrijfswagen onderhoud
 • Camper onderhoud
 • Airco onderhoud
 • Schadeherstel

De historie

Mark Andeweg, geboren en getogen in een familie van autoliefhebbers, erfde zijn passie voor auto’s van zijn ouders Piet en Janny. In 1984 besloten ze hun eigen garagebedrijf te starten, nadat het lot hen dwong om hun baan bij een grote autodealer op te geven. Vanuit een bescheiden begin in Woerden groeide het bedrijf gestaag. Met Mark die al op jonge leeftijd meewerkte in de werkplaats en de passie voor auto’s met de paplepel kreeg ingegoten. Inmiddels ruim 40 jaar later heeft Autobedrijf Andeweg een gevarieerd wagenpark in onderhoud. Van de oudste Volkswagens tot aan de nieuwste Kia’s en Volvo’s.

Het ontstaan van Autoschade Andeweg

Naast het garagebedrijf begon Mark zijn interesse te ontwikkelen in autoschadeherstel. Na het voltooien van zijn opleidingen en het opdoen van ervaring bij verschillende bedrijven, richtte hij in 2006 zijn eigen schadeherstelbedrijf op. Deze stap betekende een uitbreiding van het familiebedrijf en bood een breder scala aan diensten aan de klanten in Zegveld en omgeving.

Wij zijn aangesloten bij

Als autoPRO Plus autobedrijf maken wij deel uit van een select netwerk van onafhankelijke garages die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Dit betekent dat wij het onderhoud uitvoeren volgens de fabrieksvoorschriften en voortdurend geschoold worden om ook complexe storingen op te lossen.

Als erkend Bosch Workshop Partner worden wij jaarlijks getraind door Bosch-specialisten, waardoor wij altijd up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de automotive sector. Bij ons kunt u rekenen op montage van uitsluitend onderdelen van originele kwaliteit, ondersteund door geavanceerde trainingen en diagnose-apparatuur van Bosch. Hiermee hebben wij alle benodigde informatie en tools in huis om ook uw auto optimaal te onderhouden.

Als Bovag autobedrijf, garanderen wij de hoogste kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid en bieden wij maximale transparantie met de welbekende Bovag garanties.  

24/7

24/7 pechhulp bij Autobedrijf Andeweg

Bij Autobedrijf Andeweg kunt u niet alleen rekenen op professioneel onderhoud en reparatieadvies voor uw auto, maar ook op onze uitgebreide pechhulpservice. Voor slechts € 40,- per jaar bieden wij u 24/7 pechhulp in heel Europa, zonder dat u lid hoeft te zijn bij andere aanbieders.

U gaat met een goed onderhouden auto de  weg op, maar ook met de geruststelling dat wij altijd paraat staan om u te helpen als het tegenzit. Met onze deskundige hulpverleners en ons uitgebreide netwerk zorgen we ervoor dat u nooit alleen bent, waar u ook bent.

 • Scherp tarief, geen lidmaatschap vereist
 • 24/7 hulp bij pech of storing
 • Gratis transport naar uw eigen garage (alleen in Nederland)
 • Pechhulp in heel Europa, ook bij u thuis
 • Inclusief vervangend vervoer, zelfs in het buitenland

Openingstijden

Maandag – vrijdag 8.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.30 uur
Op afspraak zijn afwijkende tijden mogelijk, ook ’s avonds!

Afspraak maken

U kunt ook online een afspraak bij ons inplannen als dat handiger is voor u:

Contact

Telefoonnummer

Adres

Hoofdweg 27
3474 JA Zegveld