camper en bedrijfswagen onderhoud
Bedrijfswagen onderhoud
Voor professioneel bedrijfswagen onderhoud kunt u rekenen op Autobedrijf Andeweg. Wij zorgen dat uw bedrijfswagen in optimale staat verkeert.

Professioneel bedrijfswagen onderhoud 

Een bedrijfswagen is het onmisbare gereedschap voor de vakman en wordt vaak intensief gebruikt. Regulier onderhoud en APK zijn daarom essentieel, minstens één keer per jaar.

Onze werkplaats is volledig uitgerust voor het onderhoud en de APK van grote, verhoogde en verlengde bedrijfswagens. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor optimale kwaliteit, dit alles tegen verrassend voordelige tarieven vergeleken met de dealer.

Efficiënt bedrijfswagen beheer

Bij Autobedrijf Andeweg denken we mee in efficiënt bedrijfswagenbeheer. Als uw bedrijfsauto schade heeft, combineren we dit met het geplande onderhoud en APK, zodat uw voertuig zo min mogelijk stilstaat.

camper en bedrijfswagen onderhoud

HAAL- EN BRENGSERVICE

Bij Autobedrijf Andeweg begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom bieden wij een haal- en brengservice binnen een straal van 10 kilometer rond Zegveld. Zo kunt u of uw personeel gewoon doorwerken terwijl wij uw auto ophalen en terugbrengen. Indien nodig is er ook vervangend vervoer beschikbaar.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn bedrijfswagen laten uitlijnen?
  • Ja, bij Autobedrijf Andeweg kunt u uw bedrijfswagen laten uitlijnen. We beschikken over 3D uitlijnapparatuur en ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in het uitlijnen van alle merken bedrijfswagens. Een goede uitlijning zorgt voor optimale rijprestaties, vermindert bandenslijtage en verbetert de veiligheid tijdens het rijden.
Biedt Autobedrijf Andeweg vervangend vervoer aan voor bedrijfswagens?
  • Ja, wij bieden vervangend vervoer aan zodat uw werkzaamheden niet stil komen te liggen terwijl uw bedrijfswagen bij ons in de werkplaats is voor onderhoud of reparatie.
Welke diensten biedt Autobedrijf Andeweg voor bedrijfswagens?
  • Wij bieden een breed scala aan diensten voor bedrijfswagens, waaronder APK, onderhoud, reparaties, en schadeherstel. Onze werkplaats is uitgerust voor grote, verhoogde en verlengde bedrijfswagens.

Openingstijden

Maandag – vrijdag 8.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.30 uur
Op afspraak zijn afwijkende tijden mogelijk, ook ’s avonds!

Afspraak maken

U kunt ook online een afspraak bij ons inplannen als dat handiger is voor u:

Contact

Telefoonnummer

Adres

Hoofdweg 27
3474 JA Zegveld