Grote autoschade herstel
Grotere autoschade herstel
Herstel van grotere autoschade, zoals structurele schade en ernstige deuken, professioneel en betrouwbaar bij Andeweg.

Grotere autoschade herstel bij Andeweg

Wij zijn ook in staat om grotere schade te herstellen, liefst met – nieuwe of gebruikte – originele onderdelen. Ook voor schade aan elektrische of hybride voertuigen, zoals Tesla en Lexus, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze geavanceerde richtbank en meetsysteem zorgen we ervoor dat uw auto weer volledig volgens fabrieksspecificaties wordt hersteld. Wij herstellen ook aluminium plaatwerkdelen met volledige garantie.

Bedrijfswagen schade 

Uw bedrijfswagen is uw gereedschap en wij begrijpen hoe belangrijk het is om dit gereedschap in topconditie te houden. Daarom zorgen wij ervoor dat u uw bedrijfswagen zo kort mogelijk hoeft te missen. Heeft u al eens gedacht aan het combineren van onderhoud of APK met schadeherstel? Bij Autobedrijf Andeweg maken we dit mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u snel en efficiënt kunnen helpen met het herstel van uw bedrijfswagen schade.

hybride onderhoud

Extra services

Voor klanten die hun schade zelf willen betalen, bieden wij een budgetformule aan. Door het gebruik van tweedehands onderdelen en efficiënte werkmethodes kunnen wij de kosten aanzienlijk verlagen zonder in te leveren op kwaliteit. Dit kan u tot 50% op de kosten besparen. Grotere autoschade herstel kan hierdoor betaalbaar en toegankelijk blijven.

Veelgestelde Vragen over grotere autoschade herstel

Hoe lang duurt het om grote schade te herstellen?
  •  Dit kan variëren afhankelijk van de schade, maar wij streven ernaar om uw auto zo snel mogelijk te repareren. Grote autoschade herstel kan enkele dagen tot weken duren, afhankelijk van de complexiteit.
Kan ik mijn auto nog rijden met grote schade?
  •  Dit hangt af van de ernst van de schade. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voor advies. Grote autoschade herstel kan noodzakelijk zijn voordat de auto weer veilig is om te rijden.
Wordt mijn auto weer zoals voorheen?
  • Ja, wij streven ernaar om uw auto in de oorspronkelijke staat te herstellen. Grote autoschade herstel zorgt ervoor dat uw auto weer als nieuw is.
Helpen jullie met de verzekeringsclaim?
  •  Ja, wij helpen u met de afhandeling van uw verzekeringsclaim. Grote autoschade herstel wordt vaak gedekt door de verzekering, en wij zorgen voor een soepele afhandeling.