Camper onderhoud
Camper onderhoud
Bij Autobedrijf Andeweg bieden wij gespecialiseerd camper onderhoud, zodat uw camper altijd in topconditie is voor al uw reizen.

Professioneel camperonderhoud

Kijkt u uit naar uw volgende avontuur met de camper? Een kapotte camper kan uw vakantie flink verpesten. Naast de (wettelijk) verplichte APK adviseren we jaarlijks langs te komen voor een controle of onderhoud om uw camper in topconditie te houden. Onze volledig uitgeruste werkplaats is geschikt voor lange en hoge campers, waar we alle soorten onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren.

Ook voor kleine reparaties zoals kraan- of waterpompvervanging, of het installeren van achteruitrijcamera’s en parkeersensoren, bij ons bent u aan het juiste adres. Heeft uw camper een nieuwe koppeling nodig? Wij bieden professionele montage van kwaliteits koppelingen.

 

Het belang van goede banden 

Het grootste deel van het jaar staat uw camper stil. Toch adviseren we om elke zes jaar de banden te vervangen. Banden drogen naar verloop van tijd uit en er kunnen er scheuren ontstaan, zowel in de wang als in het profiel. Tijdens de stalling draagt een klein deel van de band langdurig het volle gewicht, wat ook extra slijtage veroorzaakt.

Op zoek naar nieuwe camperbanden? Autobedrijf Andeweg biedt een breed assortiment camperbanden van verschillende merken aan.

camper en bedrijfswagen onderhoud

TOP 3 gebreken bij campers

  • Stroomuitval & accu
  • Banden
  • Remmen
Verklein de kans op pech met onze uitgebreide camper-check. 

Veel gestelde vragen

Moet mijn camper APK gekeurd worden?
  • Ja, een camper valt onder de wet van personen- en bedrijfswagens en is daarom APK verplicht. De frequentie van deze keuring hangt af van het gewicht en de brandstof van uw camper. Autobedrijf Andeweg kan u hierover adviseren en de APK keuring voor uw camper verzorgen.
Wat houdt de campercheck bij Autobedrijf Andeweg in?
  • Bij onze campercheck inspecteren we het onderstel, de koppeling, remmen, verlichting en gasinstallatie grondig. Indien we problemen constateren, informeren we u direct en kunnen we deze voor u oplossen, zodat u veilig op weg kunt gaan met uw camper.
Ik heb een kleine schade aan mijn camper gereden, kunnen jullie dit repareren?
  • Ja, bij Autoschade Andeweg kunnen we zowel kleine als grotere schades aan uw camper repareren. Onze deskundige herstellers staan klaar om uw camper weer in topconditie te brengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Openingstijden

Maandag – vrijdag 8.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.30 uur
Op afspraak zijn afwijkende tijden mogelijk, ook ’s avonds!

Afspraak maken

U kunt ook online een afspraak bij ons inplannen als dat handiger is voor u:

Contact

Telefoonnummer

Adres

Hoofdweg 27
3474 JA Zegveld