storing en diagnose
Storing en diagnose
Bij Autobedrijf Andeweg zorgen wij voor deskundige storing en diagnose. Onze ervaren monteurs en geavanceerde apparatuur garanderen een snelle en efficiënte oplossing voor uw autoproblemen.

Storing zoeken en diagnose stellen

Moderne auto’s zijn ware rijdende computers geworden, met gemiddeld meerdere kilometers aan complexe bedrading. Bij Autobedrijf Andeweg maken we gebruik van geavanceerde Bosch diagnoseapparatuur waarmee we bij alle merken auto’s snel problemen kunnen diagnosticeren. We kunnen uw auto op het niveau van de dealer uitlezen, software-updates uit te voeren, het digitale serviceboekje invullen en extra opties vrijschakelen.

Voorkom onnodige kosten

De duur van het uitlezen van uw auto hangt af van de storing. Door tijdig in te grijpen bij een storingsmelding of vermoeden van een defect, kunnen kleine problemen vaak voorkomen worden zonder hoge kosten. Het negeren van dashboard meldingen raden wij sterk af, omdat uw voertuig hierdoor schade kan oplopen of zelfs stil kan komen te staan, met financiële en veiligheidsrisico’s tot gevolg.

Bandenservice

Storing? Laat het ons weten!

Denkt u dat er iets mis is met uw auto? Door het uitlezen van uw voertuig kunnen we eventuele storingen identificeren en adviseren over noodzakelijke reparaties of vervanging van onderdelen. Neem altijd contact met ons op. Wij informeren u direct of het veilig is om door te rijden of dat een bezoek aan onze werkplaats nodig is. 

Veelgestelde Vragen over Storing en Diagnose

Hoe gaat het uitlezen van een storing?
  • Bij Autobedrijf Andeweg wordt een storing uitgelezen door gebruik te maken van geavanceerde Bosch diagnoseapparatuur. Deze apparatuur communiceert met de elektronische systemen en sensoren in uw auto om foutcodes te identificeren die storingen kunnen veroorzaken. Door deze codes te analyseren, kunnen onze monteurs snel vaststellen wat er mis is en welke reparaties of aanpassingen nodig zijn om uw auto weer optimaal te laten functioneren.
Wanneer moet ik mijn auto laten uitlezen?
  • Wanneer u een storing opmerkt op het dashboard, zoals een waarschuwingslampje dat blijft branden, ongebruikelijke geluiden hoort of prestatieverlies opmerkt. Ook bij vermoedens van mechanische of elektronische problemen is het verstandig om uw auto te laten controleren. Het uitlezen biedt snel inzicht in eventuele foutcodes en helpt om problemen vroegtijdig op te sporen voordat ze ernstiger worden.
Kan ik het uitlezen van mijn auto combineren met andere diensten?
  • Ja, u kunt het uitlezen van uw auto combineren met een onderhoudsbeurt, reparatie of schadeherstel. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat uw voertuig in optimale conditie blijft.
    Ook lezen wij het storingsgeheugen uit bij groot onderhoud om te kijken of er in het verleden problemen zijn geweest. Deze info is voor onze monteurs waardevol bij het uitvoeren van het onderhoud aan uw autoblijft.

     

Openingstijden

Maandag – vrijdag 8.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 tot 12.30 uur
Op afspraak zijn afwijkende tijden mogelijk, ook ’s avonds!

Afspraak maken

U kunt ook online een afspraak bij ons inplannen als dat handiger is voor u:

Contact

Telefoonnummer

Adres

Hoofdweg 27
3474 JA Zegveld