Autoschade advies
Autoschade advies
Autoschade komt altijd ongelegen. Er moet veel geregeld en gerepareerd worden. Wij helpen u hierbij. 

Autoschade, Wat Nu? Advies van Andeweg

Schade gereden?

Autoschade komt altijd ongelegen. Neem contact met ons op en wij helpen u om alles te regelen, zoals het invullen van het schade-aangifteformulier en de melding te maken bij uw verzekering.In veel gevallen kunnen wij onder dezelfde condities werken, waaronder het verlagen van uw eigen risico.

Gratis vervangend vervoer beschikbaar!

Waarom kiezen voor Autoschade Andeweg?

  • Hoogwaardige kwaliteit
    Als klein schadeherstelbedrijf houden wij de kwaliteit hoog door goede onderlinge controle. Ons team bestaat uit vakmensen die passie hebben voor hun werk.
  • Persoonlijke service
    Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft over de schadeafwikkeling en regelen alles voor u.

De schade zelf betalen? Hoe regel ik dit voordelig?

Heeft uw auto een deuk, kras of grote schade en dekt uw verzekering de schade niet of wilt u geen aanspraak maken op uw no-claim? Met onze budgetformule repareren we uw auto met 25% tot 50% goedkopere gebruikte onderdelen, zonder kwaliteitsverlies.

50% goedkoper, hoe doen wij dat?

Door ons efficiënte werken kunnen wij afwijken van de door de verzekering vastgestelde prijzen. Ook kunnen wij (uiteraard met uw toestemming) gebruik maken van gebruikte onderdelen, daardoor bent u stukken goedkoper uit maar wel met een professioneel eindresultaat en volledige garantie.

auto kras schade-2

Extra services

Bij Andeweg bieden we ook oplossingen voor klanten die hun schade zelf willen betalen en geen aanspraak willen maken op hun no-claim. Met onze budgetformule kunnen we de kosten aanzienlijk verlagen door het gebruik van tweedehands onderdelen en efficiënte werkmethodes, zonder kwaliteitsverlies. Ons autoschade advies helpt u de beste beslissing te nemen na een ongeval.

Veelgestelde Vragen over autoschade advies

Wat moet ik doen direct na een ongeval?
  • Zorg eerst voor de veiligheid van alle betrokkenen en bel indien nodig de hulpdiensten. Maak daarna foto’s van de schade en neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij en Andeweg. Autoschade advies helpt u direct na het ongeval.
Hoe dien ik een schadeclaim in?
  • Wij helpen u met het invullen en indienen van de nodige papieren bij uw verzekeringsmaatschappij. Ons autoschade advies maakt dit proces eenvoudiger.
Hoe lang duurt het herstelproces?
  • Dit hangt af van de ernst van de schade, maar wij streven ernaar om uw auto zo snel mogelijk te repareren. Autoschade advies geeft u een duidelijke tijdlijn.
Kan ik direct contact opnemen met Andeweg voor advies?
  • Ja, wij staan altijd klaar om u te helpen en advies te geven. Neem gerust contact met ons op. Autoschade advies is altijd beschikbaar bij Andeweg.