Autoschade herstel

Autoschade herstel

Schadeherstel is vakwerk dat veel meer omvat dan alleen een krasje wegwerken of een deukje eruit halen. Bij de nieuwste auto's is het een specialisme waarvoor u terechtkunt bij de eigen schadeafdeling van BOVAG Autobedrijf Andeweg. Wij herstellen uw auto volgens fabrieksspecificaties en bieden uiteraard 4 jaar garantie op ons werk. Op schadeherstel aan auto's tot 7 jaar oud geven wij zelfs 10 jaar lakgarantie. Vraag naar de voorwaarden.
Autoschade herstel

Kleine schade

Voor kleine krassen en deukjes.

Schade, wat nu?

Advies en begeleiding na een ongeval.

Grote schade

Voor grotere, meer complexe schadegevallen.

Auto schadeherstel bij Andeweg

Autoschade Andeweg is een gerenommeerd auto(schade)bedrijf dat werkt voor particulieren, bedrijven, en vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Heeft u problemen met uw verzekering over eigen risico of schadesturing omdat wij niet bekend of erkend zijn? Bel of mail ons, wij regelen alles met uw verzekering zonder extra kosten voor u!

Autoschade herstel

Maak een schademelding

Autoschade komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. De schade dient gerepareerd te worden en er moet ook nog van alles worden geregeld. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Veel gestelde vragen

Wat moet ik doen na een ongeval?
  • Neem direct contact met ons op voor advies en hulp. Wij begeleiden u door het hele proces, van schadeaangifte tot reparatie.
Hoe lang duurt een reparatie gemiddeld?
  • Dit hangt af van de ernst van de schade. Kleine reparaties kunnen vaak binnen een dag worden uitgevoerd, terwijl grotere schades meer tijd in beslag nemen.
Kan ik een leenauto krijgen terwijl mijn auto gerepareerd wordt?
  • Ja, wij bieden vervangend vervoer aan tijdens de reparatieperiode.
    Werken jullie samen met mijn verzekeringsmaatschappij?
    • Ja, wij hebben samenwerkingen met de meeste verzekeringsmaatschappijen en helpen u met de schadeafhandeling.