Auto onderhoud en APK keuring
Auto Onderhoud en APK
Bij Autobedrijf Andeweg verzorgen we het totale auto onderhoud en APK voor elk merk en bouwjaar. Of het nu gaat om een gladde band, een brandend storingslampje of een geplande onderhoudsbeurt, bij ons bent u aan het juiste adres. Dankzij de verplichte vrijgave van documentatie door autofabrikanten, kunnen wij onderhoud en reparaties uitvoeren volgens fabrieksspecificaties.

Waarom Auto Onderhoud en
APK Belangrijk Is

Wettelijke verplichting en veiligheid 

De APK-keuring is een jaarlijks terugkerende keuring die binnen Europa wettelijk verplicht is voor auto’s ouder dan drie jaar. Het jaarlijks APK-keuring zorgt dat uw auto voldoet aan de minimale veiligheids- en milieueisen. Eventueel te vervangen en te repareren onderdelen worden opgemerkt.

Momentopname

De APK is een momentopname. Door de keuring weet u dat uw voertuig op dat moment in orde is en voldoet aan de minimale veiligheidseisen vanuit RDW. Een APK geeft geen garantie dat uw voertuig het gehele jaar veilig blijft. U rijdt er immers vaak en veel mee en het kan altijd voorkomen dat uw auto iets gaat mankeren.

Auto onderhoud en APK keuring

ONDERHOUDSBEURT

Optimale conditie en voorkomen van onverwachte kosten

Regelmatige controle en onderhoud zorgen ervoor dat uw auto in optimale conditie blijft, waardoor onverwachte reparaties en kosten worden voorkomen. Onze onderhoudsbeurten zijn afgestemd op de fabrieksspecificaties van uw auto, ongeacht het merk of model. Dit betekent dat uw auto dezelfde zorg krijgt als bij de merkdealer, maar dan tegen een scherpere prijs.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt aanbevolen

Wij raden aan om elk jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Dit kan een grote beurt of een kleine beurt zijn. Vaak wordt een onderhoudsbeurt gecombineerd met een APK, waardoor u geen extra kosten heeft voor de APK.

Plan Uw Auto Onderhoud en APK Keuring Vandaag Nog

Wacht niet tot uw auto problemen krijgt. Plan vandaag nog uw auto onderhoud en APK keuring bij Autobedrijf Andeweg. Voorkom onverwachte financiële tegenvallers en kies voor veiligheid door een goed onderhouden auto. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie over onze diensten.

Veel gestelde vragen

MOETEN ELEKTRISCHE AUTO'S EVEN VAAK DOOR DE APK?
 • De onderhoudskosten van elektrische auto’s zijn over het algemeen lager dan de onderhoudskosten van niet-elektrische auto’s. Toch moeten elektrische auto’s net zo vaak APK gekeurd worden als reguliere auto’s.Bij de APK wordt er naast de aandrijflijn ook naar de banden, remmen en verlichting gekeken. Dit geldt zodoende ook voor elektrische auto’s. 
Wat houdt een APK keuring in en waarom is het belangrijk?
Een APK (Algemene Periodieke Keuring) verplicht voor alle voertuigen ouder dan 3 jaar.

Tijdens de APK wordt er naar het volgende gekeken:

– Verkeersveiligheid
Remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

– Milieu
Uitstoot van uitlaatgassen en aanwezigheid van onderdelen als een roetfilter en katalysator.

– Registratie
Kilometerstand, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

HOE VAAK MOET MIJN AUTO EEN ONDERHOUDSBEURT KRIJGEN?
 • Het onderhoudsadvies voor uw auto hangt af van het type en de kilometerstand. Jaarlijks raden wij aan om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, wat kan variëren van een grote tot een kleine beurt. Vaak wordt deze beurt gecombineerd met een APK-keuring, zodat u geen aparte kosten heeft voor de APK.

  Wilt u weten of uw voertuig binnenkort toe is aan onderhoud en of het gaat om een grote of kleine beurt? Neem dan gerust contact met ons op. Op basis van uw kenteken kunnen wij u precies informeren over de benodigde onderhoudsmaatregelen.

  WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN GROTE BEURT EN KLEINE BEURT?
  • Een grote beurt is een uitgebreidere service, inclusief vervanging van meer onderdelen en grondigere controles. Een kleine beurt is meer gericht op basiscontroles en -onderhoud.

  Openingstijden

  Maandag – vrijdag 8.00 tot 17.30 uur
  Zaterdag 9.00 tot 12.30 uur
  Op afspraak zijn afwijkende tijden mogelijk, ook ’s avonds!

  Afspraak maken

  U kunt ook online een afspraak bij ons inplannen als dat handiger is voor u:

  Contact

  Telefoonnummer

  Adres

  Hoofdweg 27
  3474 JA Zegveld